Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu birouricomercial

55 m2, P, an constructie: 2003

1.000 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2012

Ofer spre inchiriere spatiu pentru cabinet veterinar, cabinet uman, farmacie, etc. Spatiul este pe strada Popa Nan la parterul unei case construita in anul 2003, are 55 mp utili, cu 4 incaperi + grup sanitar. Strada este pe liniile de troleibus 90, 92, 79, statiile de troleibus in fata casei. Spatiul este complet mobilat si utilat pentru a fi destinat unui cabinet veterinar si pet- shop, dar putand fi utilizat si cu alta destinatie. Este curat, bine intretinut, faianta, gresie, centrala termica proprie, contoare de apa, gaze si curent trifazic, frigider, aer conditionat, mobilier la comanda adaptat spatiului. Dotari specifice pt cabinetul veterinar: 2 mese de inox, 1 masa de faianta, pupinel pentru sterilizarea instrumentelor pom pentru perfuzie, microscop. Pentru informatii sunati la tel 0737314283.

Detalii imobil

Incaperi 4
Strada Popa Nan
Suprafata 55 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 2003

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Zona centrala, strada circulata, in zona de case dar 300 m de Calea Calarasilor si Hala Traian.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..