Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament, 3 camere

Vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti/Ilfov

78 m2, 10/10+1, an constructie: 1984

77500 € (negociabil)

Contacteaza proprietarul

Apartamentul este retras de la vanzare pana in data de 01.07.2013 cand se va repune in vanzare!! Acest apartament este pentru cei care doresc si iubesc mai mult spatiu si vor sa traiasca in 3 camere mai mari decat cele din majoritatea apartamentelor la bloc! FARA COMISIOANE SI ALTE TAXE IMOBILIARE ! Proprietar (particular), vand apartament 3 camere, ST = 78 mp, pret 76500 E, bloc 1984, beton armat, 10/11, Sufragerie = 22,32 mp, Dormitor 1 = 16,52 mp, Dormitor 2 = 14 mp, instalatii sanitare si electrice noi, multiple imbunatatiri utile. Apartamentul are o foarte buna izolatie termica si fonica la interior, la care se adauga izolarea termica a peretilor exteriori in zona balcoanelor; iar intregul tavan este dublu si izolat termic. Apartamentul este elegant, curat, primitor, placut si calduros iarna / racoros vara. Daca sunteti interesat va rog apelati numarul 0770 336398 pentru detalii (Dl. Bogdan, preferabil seara), incepand cu data de 01.07.2013.

 

Detalii

Apartamentul are 3 camere spatioase si este bine situat in Bucuresti - pe bulevardul Mihai Bravu colt cu strada Dristorului, in intersectia cu Baba Novac.


Suprafata apartamentului este de 78 mp. Apartamentul are o Sufragerie de 22,32 mp, un Dormitor de 16,52 mp si un Dormitor de 13,75 mp, o bucatarie, o baie, un grup sanitar, o debara si doua balcoane mari, si dispune de instalatii sanitare si electrice noi si multiple imbunatatiri utile, asigurand un confort maxim si fiind pregatit pentru o mutare imediata.

Apartamentul este ingrijit si beneficiaza de o panorama excelenta, fiind situat la etajul 10 intr-un bloc cu 10 nivele plus etaj tehnic, structura sa este extrem de rezistenta fiind construita din beton armat. Blocul a fost construit in anul 1983 pentru cadre militare, a fost dat in folosinta in anul 1984 si are doua lifturi. Terasa a fost refacuta recent, iar etajul tehnic acopera jumatate din apartament.


Un lucru important care face diferenta: Apartamentul are o foarte buna izolatie termica si fonica la interior, la care se adauga izolarea termica a peretilor exteriori in zona balcoanelor; iar intregul tavan are plafon dublu, izolat termic, acest lucru confera o temperatura optima (racoros vara / calduros iarna) si costuri reduse de intretinere. Este contorizat cu apometre si repartitoare.

Detalii imobil

Camere 3
Strada Dristorului
Suprafata 78 m2
Etaj 10/10+1
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1984
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Fotografii


Vezi toate fotografiile

Pozitionare pe harta

Localizarea sa este ideala, in apropiere aflandu-se statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2 / RATB (toate cu acces direct catre centrul orasului), magazine, restaurante, McDonald`s Dristor, parc, scoli, gradinite, sali de fitness, spital, clinici medicale, Billa si Mega Image, in apropiere Mall Vitan (la 10 minute plimbare).

 

Daca doriti sa achizitionati un apartament cu 3 camere elegant, modern, ingrijit, primitor, placut si calduros iarna / racoros vara in Bucuresti sector 3, zona Mihai Bravu / Dristor / Baba Novac, doriti sa evitati un santier si cheltuieli neprevazute cu imbunatatirile in casa, precum si sa beneficiati de o panorama deschisa si de linistea conferita de un etaj superior al unui bloc construit dupa 1980, aceasta oferta este optima!

Un apartament unde am fost fericiti si speram ca veti fi fericiti si dumneavoastra.

 

Apartamentul este retras de la vanzare de la data de 01.02.2013 si se va repune in vanzare in 01.07.2013. Daca sunteti interesat va rog apelati numarul 0770 336398 incepand cu data de 01.07.2013 pentru detalii (Dl. Bogdan, preferabil seara), asigur si cer seriozitate.

 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-323137
Introdus la data de: 24 Octombrie 2012
Verificat ultima data: 26 Aprilie 2013
Numar vizualizari: 954
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi unice fara duplicate

  • 6.594 anunturi de la particulari
  • 4.677 anunturi de la agentii recomandate