Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti

78 m2, 10/10+1, an constructie: 1984

78,000 € (negociabil)

Rata credit de la 1,812 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 1 vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 2 vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 3 vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 4
vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 5 vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 6 vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 7 vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 8 vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti - image 9
Vezi toate fotografiile

Proprietar (particular), vand apartament 3 camere SUPER ZONA, ST = 78 mp, pret 78000 E, bloc 1984, beton armat, 10/10+1(etajul tehnic), din care: Sufrageria = 22,32 mp, Dormitor 1 = 16,52 mp, Dormitor 2 = 14 mp, instalatii sanitare si electrice noi, multiple imbunatatiri utile. Apartamentul are o excelenta izolatie termica si fonica la interior, la care se adauga izolarea termica a peretilor exteriori in zona balcoanelor; iar tavanul este in intregime dublat si izolat termic. Apartamentul este elegant, curat, primitor, placut si calduros iarna / racoros vara. Daca sunteti interesat va rog apelati numarul 

0770 336398 pentru detalii (Dl. Bogdan sau membrii familiei).

 

Detalii

Apartamentul are 3 camere spatioase si este bine situat in Bucuresti - pe bulevardul Mihai Bravu colt cu strada Dristorului, in intersectia cu Baba Novac. Apartamentul are o perspectiva frumoasa si larga.


Suprafata apartamentului este de 78 mp. Apartamentul are o Sufragerie de 22,32 mp, un Dormitor de 16,52 mp si un Dormitor de 13,75 mp, o bucatarie, o baie, un grup sanitar, o debara si doua balcoane mari si generoase pentru o multime de intrebuintari. Dispune de instalatii sanitare si electrice noi si de multiple imbunatatiri utile, asigurand un confort maxim si fiind pregatit pentru o mutare imediata.

Apartamentul este ingrijit si beneficiaza de o panorama excelenta, fiind situat la etajul 10 intr-un bloc cu 10 nivele + Etaj tehnic, structura sa este extrem de rezistenta fiind construita din beton armat. Blocul a fost construit in anul 1983 pentru cadre militare, a fost dat in folosinta in anul 1984 si are doua lifturi.


Un lucru important care face diferenta: Apartamentul are o foarte buna izolatie termica si fonica la interior, la care se adauga izolarea termica a peretilor exteriori in zona balcoanelor; iar intregul tavan are plafon dublu, izolat termic, acest lucru confera o temperatura optima (racoros vara / calduros iarna) si costuri reduse de intretinere. Este contorizat cu apometre si repartitoare.


Vecinii sunt foarte buni, gospodari si saritori.


Detalii imobil apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti

Camere 3
Strada Dristorului
Suprafata 78 m2
Etaj 10/10+1
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1984
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta

Localizarea sa este ideala (Zona foarte buna, Acces usor in orice directie si mai ales catre Centru, blocul fiind situat intr-o mare intersectie la 5 minute mers de Piata Alba Iulia, 3 minute Piata Muncii). In apropiere se afla statiile de metrou Dristor 1 si Dristor 2 / RATB (toate cu acces direct catre centrul orasului), magazine, restaurante, McDonald`s Dristor, parc, scoli, gradinite, sali de fitness, farmacii, spital, clinici medicale, Billa si Mega Image, in apropiere Mall Vitan (la 10 minute plimbare).

 

Daca doriti sa achizitionati un apartament cu 3 camere elegant, modern, ingrijit, primitor, placut si calduros iarna / racoros vara in Bucuresti sector 3, zona Mihai Bravu / Dristor / Baba Novac, doriti sa evitati un santier si cheltuieli neprevazute cu imbunatatirile in casa, precum si sa beneficiati de o panorama deschisa si de linistea conferita de un etaj superior al unui bloc construit dupa 1980, aceasta oferta este optima!

Un apartament unde am fost fericiti si speram ca veti fi fericiti si dumneavoastra.

 

* Daca sunteti interesat va rog apelati numarul 0770 336398 pentru detalii (Dl. Bogdan sau membrii familiei), asigur si cer seriozitate.

 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-323137
Anuntul: Vanzare apartament 3 camere Mihai Bravu Bucuresti
Introdus la data de: 22 Aprilie 2014
Verificat ultima data: 22 Aprilie 2014
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.035 anunturi imobiliare de la particulari
  • 20.854 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..