Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de inchiriat

300 m2, P+1, an constructie: 1998

5,00 € / m2 / luna
1.500 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 18 Octombrie 2012

Spatiul a functionat ca sediu de firma si birouri .In prezent este reamenajat si se poate folosi ca restaurant max100 persoane , sala de fittnes , sau sediu de firma si birouri Dotari:Trifazic , centrala proprie cu gaze naturale , lumina naturala , geamuri termoizolante , trei grupuri sanitare , pereti lambrisati , pardoseala din marmura , parchet si gresie , Mini bar , si multe plante decorative 

Detalii imobil

Pret/m2 5,00 € / luna
Incaperi 3
Strada Jugastrului 22
Suprafata 300 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 3
Numar locuri de parcare 8
Numar sali de meeting 2
An constructie 1998
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Langa inst Pasteur , zona linistita cu suficiente locuri de parcare 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..