Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Dorobanti Bucuresti

128 m2, D+P+4, an constructie: 2009

1.300 € / luna (negociabil)
10,16 € / m2

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2012

Dorobanti – Stefan Negulescu

IMOBIL DE BIROURI,  D+P+4E, UN AP. PE NIVEL , LIBER ETAJ 4,  4 CAMERE(una open space), 128 MP,  2 TERASE, 2  GRUPURI SANITARE PE ETAJ, A/C, CENTRALA FIECARE ETAJ, OFICE (FIECARE ETAJ), lIFT, GARAJ  DEMISOL,  CONSTRUCTIE 2009, RACORDAT LA PAZA-ALARMA

Detalii imobil

Pret/m2 10,16 € / luna
Incaperi 3
Strada Stefan Negulescu
Suprafata 128 m2
Structura D+P+4
Grupuri sanitare 2
Parcare subterana
An constructie 2009

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Piata Dorobanti, Piata Floreasca

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..