Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de birouri

58.5 m2, P+7, an constructie: 1950

500 € / luna
8,55 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2012

Ofer spre inchiriere spatiu situat in cladire de birouri amplasata ultracentral, mai exact in apropierea hotelului Intercontinental, pe strada Nicolae Filipescu nr. 53-55. Spatiul se afla la etajul 1 al cladirii, masoara 58,5mp, iar chiria este de 500 Euro/luna+ TVA, la care se adauga cheltuielile cu mentenanta si utilitatile. Este renovat recent, parchet, tamplarie pvc. Poate fi inchiriat si cu mobilier.


Detalii imobil

Pret/m2 8,55 € / luna
Incaperi 1
Strada Nicolae Filipescu 53-55
Suprafata 58.5 m2
Structura P+7
Grupuri sanitare 2
An constructie 1950
Structura de rezistenta caramida

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..