Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti

100 m2, P/3, an constructie: 2013

70,000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,626 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 1 vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 2 vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 3 vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 4
vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 5 vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 6 vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 7 vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 8 vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti - image 9
Vezi toate fotografiile

Vind apartament 3 camere, La Padure, an constructie si finisaj -2013- decomandat, cu toate utilitatile( apa, canalizare, gaze, energie electrica ) contorizate individual,dubla izolatie termica, izolatie fonica , centrala termica, incalzire in pardoseala, gresie, faianta,baie utilata,usi din lemn,usa de intrare metalica in culoarea lemnului, termopane PVC cu LOW-E si ARGON in culoarea stejarului auriu, vedere la padure. TVA+1loc parcare  incluse in pret. Garantam creditul PRIMA CASA si nu in ultimul rind.....COSTURI MICI LA INCALZIRE.


Detalii imobil apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti

Pret/m2 700 €
Camere 3
Strada bucuresti-tirgoviste
Suprafata 100 m2
Etaj P/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta

Apartament situat in bloc de apartamente, La Padure (20m distanta), asezat intr-o zona cu multa verdeata si aer curat,gindit ca sa va aduca linistea de care,fiecare avem nevoie dupa o zi de zbucium si stres . Este situat la 10 minute de Baneasa Shoping Center, 5minute de palatul Mogosoaia, Parcul Mogosoaia (lumea copiilor) , la 10-15 minute de Piata Victoria . La  doi pasi de complexul ¨ Rustic Rezident ¨ eate gradinita(de stat sau particulare) si  scoli. Mijloc de transport in comun (RATB,460,si Metrou) . Garantam Creditul ´Prima Casa ¨ si nu in ultimil rind....COSTURI MICI LA INCALZIRE .

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

ID anunt: MDC-317544
Anuntul: Vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti
Introdus la data de: 8 Octombrie 2013
Verificat ultima data: 18 Aprilie 2014
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.926 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.441 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..