Vanzare apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti

100 m2, P/3, an constructie: 2013

70,000 € (negociabil)

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,249 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.

Vind apartament 3 camere, La Padure, an constructie si finisaj -2013- decomandat, cu toate utilitatile( apa, canalizare, gaze, energie electrica ) contorizate individual,dubla izolatie termica, izolatie fonica , centrala termica, incalzire in pardoseala, gresie, faianta,baie utilata,usi din lemn,usa de intrare metalica in culoarea lemnului, termopane PVC cu LOW-E si ARGON in culoarea stejarului auriu, vedere la padure. TVA+1loc parcare  incluse in pret. Garantam creditul PRIMA CASA si nu in ultimul rind.....COSTURI MICI LA INCALZIRE.


Detalii imobil apartament 3 camere Bucurestii Noi Bucuresti

Pret/m2 700 €
Camere 3
Strada bucuresti-tirgoviste
Suprafata 100 m2
Etaj P/3
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta

Afisaza hartaAscunde harta

Apartament situat in bloc de apartamente, La Padure (20m distanta), asezat intr-o zona cu multa verdeata si aer curat,gindit ca sa va aduca linistea de care,fiecare avem nevoie dupa o zi de zbucium si stres . Este situat la 10 minute de Baneasa Shoping Center, 5minute de palatul Mogosoaia, Parcul Mogosoaia (lumea copiilor) , la 10-15 minute de Piata Victoria . La  doi pasi de complexul ¨ Rustic Rezident ¨ eate gradinita(de stat sau particulare) si  scoli. Mijloc de transport in comun (RATB,460,si Metrou) . Garantam Creditul ´Prima Casa ¨ si nu in ultimil rind....COSTURI MICI LA INCALZIRE .

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..