Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu com+birouri

325 m2, P+2, an constructie: 2008

370.000 € (negociabil)
1.138,46 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 17 Septembrie 2012

ConstructieTamplarie: Aluminiu + G.T
Material folosit: Beton + Panouri sandvish
An constructie: 2008
Tip imobil: Spatiu Birouri+spatiu comercia
Etaj: P + 2Facilitati / DotariClimatizare: Aer conditionat   Incalzire: Chiller   Parcare: Da   Utilitati: Apa, Canalizare, Gaze, Curent electric   Detalii zona:Vis a vis de AutoSoft, Pod Fundeni Alte detalii:Parter spatiu comercial pen space : 100mp Etaj 1 open space 100 mp Etaj 2 open space 100 mp Parchet laminat, gresie, faianta, retea internet Posibilitate parcare 6-7 masin

Detalii imobil

Pret/m2 1.138,46 €
Strada soseaua fundeni
Suprafata 325 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 6
An constructie 2008
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..