Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Office space

330 m2, P+3, an constructie: 2009

10,00 € / m2
3.300 €

Ultima actualizare: 14 Septembrie 2012

Birou de inchiriat BARBU VACARESCU, stradal, 130-200 mp.

Et 1/130 mp, open space + 3 toalete (singur pe etaj) Et 2/130 mp, open space +3 toalete (singur pe etaj) Et 3/67 mp, compartimentat, 3 birouri + 1 baie, terasa 70 mp (singur pe etaj)

Detalii imobil

Pret/m2 10,00 €
Incaperi 3
Strada barbu vacarescu
Suprafata 330 m2
Structura P+3
Grupuri sanitare 7
Parcare supraterana
Numar terase 70
Servicii administrare, supraveghere video
An constructie 2009
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, centrala telefonica, climatizare, contor caldura, curent, gaz, interfon, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..