Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament destinatie birouri sau locuit

117 m2, P+6, an constructie: 1946

115.000 € (negociabil)
982,91 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 31 August 2012

Apartament 4 camere suprafață utilă 90 mp. situat în st. batiste nr. 11 sc. B, etaj 1, sector 2. Are 4 camere, 2 două grupuri sanitare, bucătărie, două intrări separate, posibilitate de compartimentare. Poate fi folosit atât pentru birouri cât și ca spațiu de locuit (eventual 2 apartamente de 2 camere). Apartamentul este situat pe o scară separată de restul blocului, cu numai 5 apartamente, cu utilități separate.

Detalii imobil

Pret/m2 982,91 €
Incaperi 4
Strada Batistei
Suprafata 117 m2
Structura P+6
Grupuri sanitare 2
Numar locuri de parcare 2
An constructie 1946
Structura de rezistenta pe cadre beton + cărămidă
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, curent, acces internet, telefon, Holul etajulul este proprietatea coindiviza a tuturor proprietarilor etajului

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Apartamentul se află vis-a-vis de Hotelul InterContinental (chiar în spatele acestuia), în dreptul intrării în parcarea Hotelului, la 50 de metri de gura de metrou Universității - ieșirea spre Sala Dalles și la 150 m de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..