Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birou Ultracentral

50 m2, P+8, an constructie: 1980

320 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 28 August 2012

Spatiu ultracentral, ideal / dedicat numai pentru birou, aproximativ 50mp, stradal, vis-a-vis de fostul depozit de mobila, parter/8, comfort.1, open space, complet mobilat birou / complet utilat ( frigider, aragaz ), usa metalica, termopane, alarma, seif, etc.

Detalii imobil

Incaperi 1
Strada Dimitrie Cantemir
Suprafata 50 m2
Structura P+8
Grupuri sanitare 1
Parcare fara
Numar sali de meeting 1
An constructie 1980

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..