Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

-

601 m2, Ds+P+4E+Terasa, an constructie: 2008

1.000.000 €
1.663,89 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 2 August 2012

Imobilul este amplasat in Bucuresti, in zona Pietei Floreasca, pe strada Tudor Stefan, situata intre Calea Floreasca si Calea Dorobantilor. Acesta este alcatuit din Ds + P + 4E + terasa descoperita si se preteaza foarte bine pentru spatii de birouri, clinica medicala sau de infrumusetare, cabinete medicale private, etc. deoarece este amplasat stradal, intr-o zona intens circulata. Cladirea dispune de lift interior, internet, telefon, instalatii sanitare, de gaz metan si electrice – toate racordate la retelele orasului. Pardoselile sunt din parchet si gresie, tamplaria exterioara este din aluminiu cu geam termopan, usile exterioare sunt din aluminiu cu geam termopan, scarile interioare sunt din b.a. partial placate cu marmura si lemn. Suprafata totala este de 601 mp.

Detalii imobil

Pret/m2 1.663,89 €
Incaperi 5
Strada Tudor Stefan
Suprafata 601 m2
Structura Ds+P+4E+Terasa
Grupuri sanitare 5
Parcare fara
Numar sali de meeting 1
An constructie 2008
Structura de rezistenta -

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Televiziunea Romana, Piata Floreasca, Spitalul de Urgenta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..