Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Gorjului Bucuresti

161 m2, p, an constructie: 2003

15,00 € / m2 / luna
2.415 € / luna

Ultima actualizare: 25 Iulie 2012

Spatiu birouri/comercial in zona Gorjului,  langa magazinul LIDL  pe strada Moinesti spatiul dispune de o suprafata de 160mp in fata spatiu deschis si 2 birouri stanga/dreapta in spate si un grup sanitar, gresie, fatada de sticla,  exista doua usi pentru a  separata,  firma de la etajul 1 cu spatiu care dorim sa il inchiriem la parter, parter/1 spatiu pazit 24/7 ideal pentrul  sediu de firma, magazin de prezentare etc.

Detalii imobil

Pret/m2 15,00 € / luna
Incaperi 3
Strada Str Moinesti
Suprafata 161 m2
Structura p
Grupuri sanitare 2
An constructie 2003

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..