Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere

55 m2, P+7, an constructie: 1970

450 € / luna
8,18 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 25 Iulie 2012

Cantemir – Budapesta, inchiriez apartament 2 camere deosebite, ideal pentru birou/locuinta, ne/semimobilat, renovari, amenajari si finisaje de lux, etaj 1, stradal, intrare si vedere stradala, bloc civilizat, zona centrala, situat intre statia de metrou Piata Unirii si parcul Tineretului. Apartamentul este decomandat, iar bucataria este amenajata ca o camera de zi cu zi (fara aragaz, frigider sau mobila de bucatarie). Chiria lunara: 450 euro. Tel.: 0746777428

Detalii imobil

Pret/m2 8,18 € / luna
Incaperi 2
Strada Bd.Dimitrie Cantemir
Suprafata 55 m2
Structura P+7
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
An constructie 1970

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..