Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

A.S. BUSINESS CENTER

2182 m2, S+DS+P+5, an constructie: 2010

10,27 € / m2 / luna
22.400 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 20 Iulie 2012

In cele ce urmează supun atenţiei dumneavoastră următoarele aspecte legate de un imobil cu destinaţia birouri pe care doresc sa îl vând / închiriez (menţionez ca suprafaţa minima oferita spre închiriere este 271,9 mp/ etaj sau duplex 544 mp cu terase). 
Este un imobil de clasa A cu destinaţia birouri, situat pe Str. Soldat Gheorghe Matac Nr. 33 – 35, colt cu Bdul. Barbu Vacarescu, intr-o zona aerisita si neaglomerata. Structura imobilului este următoarea: S, DS, P, 6E.
Clădirea dispune de o foarte buna abordare si acces din toate direcţiile, cu un acces rapid atât spre centrul Capitalei, cat si spre Şoseaua de Centura, respectiv – DN1 – Bucureşti – Ploieşti, precum si către aeroportul Aurel Vlaicu (10 minute) si aeroportul Henri Coanda (20 minute). De asemenea, accesul facil la mijloacele de transport in comun (ex: staţia de metrou Ştefan cel Mare, etc.) reprezintă un avantaj.
Suprafaţa etajelor 1 – 5 este de 271,9 mp, cele doua subsoluri (S si DS) si parterul (P) având o suprafaţa de 229,8 mp. Practic, oricare din cele 9 nivele ale clădirii oferă spaţiu suficient unor domenii de activitate din cele mai variate. Suprafaţa totala construita este de 2182,7 mp. De asemenea, imobilul dispune de 366 mp teren liber (separat de amprenta pe sol). 
La parter exista doua săli de conferinţa spaţioase si incapatoare. Spre deosebire de celelalte etaje, etajul 6 dispune si de doua terase cu suprafaţa totala de 138 mp, ce pot fi adaptate unor diverse activitati recreaţionale sau de lucru. De asemenea, un amănunt deloc de neglijat îl reprezintă si panorama si priveliştea deosebita ce pot fi admirate de la aceste terase.
Majoritatea etajelor sunt realizate in modul „open – space”, acest fapt oferind posibilitatea amenajării spatiilor respective, in funcţie de necesitatile si dorinţele utilizatorului.
Finisajele de o calitate excepţionala, la care si marmura isi aduce o contribuţie consistenta, oferă o garanţie a calitatii, rafinamentului si bunului gust atât de necesare pentru un sediu de companie elegant si plin de stil. Pe de alta parte, suprafeţele vitrate prezente intr-un număr suficient de mare, asigura spatiilor de lucru atât o ambianta plina de lumina si căldura, cat si reducerea costurilor in ceea ce priveşte consumul de energie electrica.
Un alt atu important al imobilului, demn de luat in considerare, îl reprezintă faptul ca fiecare etaj este „independent” de celelalte, dispunând de centrala termica proprie, climatizare (aer condiţionat) cu activare separata, contorizare separata pentru consumul de apa, gaze si energie electrica. Toate aceste elemente dovedindu-se extrem de utile in reducerea costurilor de consum si mentenanta si implicit, in profitabilizarea si rentabilizarea activitatii dumneavoastră.

Detalii imobil

Pret/m2 10,27 € / luna
Incaperi 45
Strada Soldat Gheorghe Matac nr. 33-35
Suprafata 2182 m2
Structura S+DS+P+5
Parcare supraterana
An constructie 2010

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..