Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 3 camere Glina Comunesate Ilfov

140 m2, s+d+p+1, an constructie: 2010

55.000 €

Ultima actualizare: 20 Iulie 2012
Rata credit de la 1,097 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

vand in comuna glina , in zona linistita de case , 800 m2 teren cu casa compusa din beci , demisol partial , parter si etaj , in suprafata totala de 140m2 , 50 m2 pe nivel parterul si etajul . Etajul este finisat , parterul nu . Exista put de apa si curent electric trifazat . 

Detalii imobil casa 3 camere Glina Comunesate Ilfov

Pret/m2 392,86 €
Camere 3
Strada revolutiei
Suprafata 140 m2
Structura s+d+p+1
Bai 2
Suprafata teren 800 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Compartimentare decomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: casa / vila 3 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

in spate la CAP

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..