Acest anunt nu mai este activ

Spatiu birouri

34 m2, P, an constructie: 1997

530 € / luna (negociabil)
15,59 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 10 Iulie 2012

Piata MUNCII (HURMUZACHI), zona Registrul Comertului, particular, inchiriez spatiu birou 38mp, singur in curte amenajata de 92mp, ideala pentru spatiu firma, posibilitate parcare 2 auto in curte + 1 auto in fata curtii.
Interior si exterior proaspat renovat, bucatarie complet mobilata si utilata: combina frigorifica, plita+hota, centrala termica, gresie, faianta, parchet, mobila.
Imobilul mai are si urmatoarele facilitati: termopan, izolata termic, alarma anti-efractie si anti-incendiu, supraveghere video, videointerfon, internet, TV 4 sateliti, contoare individuale, gratar, cort exterior + masa si bancuta+scaune.
Camera este nemobilata, avand posibilitatea amenajarii spatiului in functie de destinatie (activitate firma/spatiu de locuit).

Detalii imobil

Pret/m2 15,59 € / luna
Incaperi 1
Strada Intrarea Sectorului
Suprafata 34 m2
Structura P
Grupuri sanitare 1
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 1997

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

La 1 minut de Registrul Comertului. Acces facil la mijloacele de transport, 2 minute de metroul Piata Muncii, tramvaie si autobuze. Acces facil la Spitalul Victor Gomoiu (2 minute), Spitalul Victor Babes (5 minute), Spitalul Judetean Ilfov (15 minute), gradinita, scoala si liceu la 5 minute. Imobilul se afla la 7 minute de stadionul National Arena.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..