Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez spatii birouri - preturi mici

20 m2, p+2, an constructie: 1980

112 € (negociabil)
5,60 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 6 Iulie 2012

Super ofertă de preţ pentru firme şi persoane fizice: închiriez spaţii pentru: birouri, punct de lucru firme, contabilitate, comerţ online, notariat, resurse umane, protecţia muncii, etc.) Camerele au o suprafaţa de aprox. 20 m2 şi sunt dotate cu: parchet/gresie, geam şi uşă din termopan, internet, cablu tv, nou renovate. (pază şi locuri parcare).

Chiria pentru o camera este între 500 si 700 lei/luna, *include: apă, curent electric, căldură, întreţinere, internet, cablu tv, (în funcţie de dotări, cerinţe, personal, utilizare, etc.) *preţurile sunt negociabile pentru mai mult de 2 camere.

Se plăteşte în avans minim o lună de chirie. 

Contractul se înregistrează la Administraţia Financiară şi se poate încheia pe perioade scurte. (1,2,3,- 6 luni).

Pentru vizionari de spaţii şi mai multe detalii: 0768.888.734 / 0766.329.670 sau direct la Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 4 A, et.2, Sector 3, Bucureşti (la 100 m de FIAT – Vis a vis de Electro Admon).

Detalii imobil

Pret/m2 5,60 €
Incaperi 10
Strada B-dul 1 Decembrie 1918
Suprafata 20 m2
Structura p+2
Grupuri sanitare 5
Numar locuri de parcare 10
Numar sali de meeting 2
Servicii paza
An constructie 1980
Structura de rezistenta caramida
Facilitati/dotari apa, canalizare, CATV, climatizare, curent, interfon, acces internet, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Punct de reper Statia de tamvai 40 Barajul Rovinari, la 100 m de reprezentanta FIAT. (vis-a vis de ELECTRO ADMON)

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..