Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de birouri in vila p+2

103 m2, p+2, an constructie: 2011

800 € / luna (negociabil)
7,77 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 18 Iunie 2012

Inchiriez spatiu de birouri in vila cu 2 etaje nou construita - spatiu complet nou. Suprafata utila 103MP. Facilitati - internet WiFi, telefonie fixa, paza, etc.
Zona Bucurestii Noi, str. Baia Nr. 16, in spate la viitorul AFI 2.

Detalii imobil

Pret/m2 7,77 € / luna
Incaperi 5
Strada Baia Nr 16
Suprafata 103 m2
Structura p+2
Grupuri sanitare 2
Parcare fara
Servicii paza
An constructie 2011
Clasa birouri A
Structura de rezistenta monolit
Facilitati/dotari apa, canalizare, centrala telefonica, climatizare, curent, curte, gaz, interfon, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..