Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birouri plus OK penthouse

300 m2, P+9, an constructie: 2009

890.000 € (negociabil)
2.966,67 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 11 Iunie 2012

Etajul 9 din 9, Acoperisul tip terasa face parte din proprietate-numar cadastral unic. Singur pe etaj, Birouri clasa A ,f.f.  luminos, vedere panoramica, climatizare duala pe energie electrica si gaze naturale, compartimentare f..functionala, terase  spatioase, tamplarie calitate, semi mobilat, retele complete, sistem de supravegere performant, utilitati personalizate, terasa nivel 10 O.K. pentru edificate penthouse, Suprafata utila etaj 240mp, suprafata construita terasa acoperis 240mp.

Detalii imobil

Pret/m2 2.966,67 €
Incaperi 7
Strada toamnei15
Suprafata 300 m2
Structura P+9
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
Numar sali de meeting 1
Servicii supraveghere video
An constructie 2009
Clasa birouri A
Structura de rezistenta cadre si plansee de beton armat
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor gaz, curent, interfon, acces internet, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul este situat la intersectia intre str. Maria Rosetti si str. Toamnei cu adresa Toamnei 15, acces facil spre Piata Galati, Buld. Dacia, Calea Mosilor, Buld. Carol I, Buld. Magheru, posibilitati parcare pe strazile limitrofe, in squar sunt restaurant, salon infrumusetare, casa de moda rochii de mireasa, sedii firme, zona in plina dezvoltare antreprenoriala pentru birouri si rezedential. Biroul este pretabil pentru societate cu personal de la 10 la 20 de persoane cu trafic redus de clienti. Terasa este perfecta pentru edificarea unui penthouse personalizat.

Pentru mai multe informatii mob. 0723 119911-Kamenov 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..