Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

SUPEROFERTA BIROURI

130 m2, P+1+M, an constructie: 1940

4,62 € / m2 / luna
600 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 15 Mai 2012

Imobil solid, renovat, 5 camere etaj 1, amenajat firma, mobilat/semimobilat, centrala termica, parchet, faianta, aer conditionat, alarma, interfon, compartimentarea pe schita atasata, liniste, civilizat, pretabil frma cca 10 angajati, termen lung, ultracentral, toate mijloacele de transport, contorizat separat, intrare separata pe scara interioara, chirie foarte mica in raport cu zona si imobilele de birouri ( 5 euro/mp ) 

Detalii imobil

Pret/m2 4,62 € / luna
Incaperi 5
Strada Intrarea Ezareni, nr.6
Suprafata 130 m2
Structura P+1+M
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 2
Numar sali de meeting 1
An constructie 1940
Structura de rezistenta DA

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

In vecinatate:facultati, licee, scoli, gradinite, hoteluri, restaurante, clinici, biserica, parcuri, opera, teatre, cinematografe, piata, magazine.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..