Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Birouri militari

600 m2, d+p+s+m, an constructie: 2011

4,17 € / m2 / luna
2.500 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 20 Martie 2012

INCHIRIEZvila 600 mp la iesirea din bucuresti (militari-uverturii-rosu,lanaga scoala de ofiteri Mihai Viteazul),la 150metri de statia lui 178, toate utilitatile+teren liber 600mp , 4 nivele D+P+E+M,4 garaje subterane,demisolul este pe toata suprafata constructiei.Vila este un duplex iar o parte este gata si functionala iar cealalta parte este finisata in proportie de 70%.

 

Detalii imobil

Pret/m2 4,17 € / luna
Incaperi 10
Strada uverturii
Suprafata 600 m2
Structura d+p+s+m
Grupuri sanitare 3
Parcare subterana, supraterana
Numar locuri de parcare 6
An constructie 2011
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

STRAZI ASFALTATE,TRANSPORT IN COMUN (LINIA 178)

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..