Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Piata Muncii Bucuresti

115 m2, P, an constructie: 2009

750 € / luna

Ultima actualizare: 16 Martie 2012

Inchiriez spatii de birouri in zona P-ta Muncii – Intrarea Patinoarului, nr. 36 , sector 3, Bucuresti. Mai este disponibil un (1) spatiu de 115 mp situat la etaj III . Pretul este de 750 Euro/luna. Cladirea a fost finalizata in Mai 2009. Contact: tel.: 0734401442; e-mail: mihaela_copaceanu@yahoo.com

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Intrarea Patinoarului
Suprafata 115 m2
Structura P
An constructie 2009

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..