Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Fundeni Office Center

2602 m2, P+5, an constructie: 2010

4,50 € / m2 / luna (negociabil)
11.709 € / luna (negociabil) fara TVA

Ultima actualizare: 12 Martie 2012

FUNDENI NR. 120

        

Oferta referitoare la imobilul de birouri situat in Sos. Fundeni Petru inchirierea intregii suprafete pretul este de 4,5euro/mp

 


Caracteristici generale

Avand fatada la principala artera rutiera si o vedere panoramica asupra lacului adiacent acestui perimetru precum si asupra Capitalei, imobilul prezinta certe avantaje ca acces si infrastructura, dintre care mentionam:

-        Situarea intr-o zona urbana aflata intr-o puternica expansiune d.p.d.v. imobiliar, atat residential cat si comercial.

-        Zona verde existenta este in continua dezvoltare si amenajare, fara obstructia unei sistematizari urbane preexistente si limitative.

-        Numeroase facilitati comerciale si de servicii.

 

Caracteristici tehnice:

Utilizarea unor materiale si tehnologii de ultima ora pe care Interconstruct le-a dorit implementate in acest proiect ca urmare a experientei de lucru a firmei in Germania si tarile Golfului, evidentiaza aspectul ultra – modern al imobilului:

-        Tamplaria si geamul termopan LOW-E, de cea mai buna calitate, sistemul de aer conditionat foarte performant, incalzirea prevazuta cu 2 centrale termice proprii, inclusiv cu panouri solare, centrala telefonica, cablu TV, internet, satelit, lift 10 persoane.

-        Spatiul interior poate fi modulat in functie de necesitati printr-o compartimentare cu elemente usoare cu structura moderna

-        Finisajele sunt de calitate superioara (clasa A) iar mocheta si unele elemente de finisaj pot fi personalizate in scopul crearii unui mediu de lucru corporatist prietenos.

-        Cladirea dispune de 7 locuri de parcare subterana si 20 locuri de parcare la suprafata, ceea ce reprezinta un avantaj major in conditiile actuale ale aglomerarii si  penuriei de parcari din Capitala.

 

 

Aria Construita (6euro/mp)

- demisol – 360 mp

- parter  - 362 mp

- etaj 1-5  - 374 mp

 

Aria Desfasurata Construita  2602 mp

 

Aria Utila  - 1890 mp

 

 

 

 


Detalii imobil

Pret/m2 4,50 € / luna
Incaperi 45
Strada Sos. Fundeni
Suprafata 2602 m2
Structura P+5
Grupuri sanitare 10
Parcare subterana, supraterana
Numar locuri de parcare 30
Numar sali de meeting 5
An constructie 2010
Structura de rezistenta Beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

   Amplasament

-        Imobilul oferit se afla in zona de N-E a Capitalei .

-        Constructia este structurata pe 7 nivele (demisol + P + 5 etaje) avand o suprafata totala construita de 2602 mp.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..