Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Stefan cel Mare Bucuresti

450 m2, P+1, an constructie: 1996

3.500 € / luna (negociabil)
7,78 € / m2

Ultima actualizare: 8 Martie 2012

Spatiu de productie in Bucuresti, zona Stefan cel Mare, pretabil in industria alimentara cu flux tehnologic asigurat conform normelor europene (catering, cofetarie, patiserie, brutarie industriala) + spatiu birouri, spatiu 450 mp, pret 3500 eur negociabil.

Detalii imobil

Pret/m2 7,78 € / luna
Incaperi 10
Strada Bradesti
Suprafata 450 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 2
Parcare subterana
Numar locuri de parcare 2
An constructie 1996

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..