Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri 1 Mai Bucuresti

485 m2, P+3, an constructie: 2004

2.800 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 5 Martie 2012

Prezentare generala: stare buna, consolidare in 2004, structura beton, termopane, cate 2 toalete pe fiecare nivel(exceptie subsol), pardoseala parchet la spatiul de birouri si gresie portelanata in spatiu retail, gresie si faianta in bai, aer conditionat pe fiecare nivel (exceptie subsol)

Detalii imobil

Strada Ion Neculce
Suprafata 485 m2
Structura P+3
Grupuri sanitare 8
An constructie 2004
Structura de rezistenta beton

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..