Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez spatii birou

45 m2, casa, an constructie: 2000

400 € / luna (negociabil)
8,89 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 24 Februarie 2012

Inchiriere  spatii birouri   sup .45 mp- 90 mp;  parter, Zona Bd. Regiei;  Cladirea Ed. Niculescu; Punct de reper: Bricostore;
Birouri: stare buna; Camere: 1-   Facilitati amplasare: Carrefour Orhideea, Gara de Nord, aproape de centru; Informatii la numerele de contact: 0728.864.256.

Detalii imobil

Pret/m2 8,89 € / luna
Incaperi 2
Strada Regiei
Suprafata 45 m2
Structura casa
Grupuri sanitare 1
Parcare fara
An constructie 2000

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Carrefour Orhideea, Gara de Nord, aproape de centru; Informatii la numerele de contact: 0728.864.256.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..