Acest anunt nu mai este activ

Urgent 4 cam in vila deschidere la stada

120 m2, P + 3, an constructie: 1936

620 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 20 Februarie 2012

INCHIRIEZ  URGENT 4 CAM  in vila Hala Traian, zona centrala,nemobilat,3 balcoane f mari,termopane noi,incalzire cu sobe(gaze),posibilitate montare centrala sau aparate aer conditionat  2 intrari: una comuna cu locatarii si una principala separata  din strada, ideal firma sau locuit.Proaspat renovat,bucatarie partial utilata(mobilata, fara aragaz si doar cu un mic racitor-fara frigider).Pret 620 E usor negociabil

Detalii imobil

Incaperi 4
Strada Hagiului
Suprafata 120 m2
Structura P + 3
Grupuri sanitare 1
An constructie 1936
Structura de rezistenta Caramida

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Are deschidere la strada,este aproape de intersectia cu Str Traian venind dinspre Muncii pe Calea Calarasilor ultima strada pe dreapta pana in intersectie,pe colt este firma cu mat. de constructii Somes. 

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..