Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Piata Victoriei Bucuresti

100 m2, 10/11

750 € / luna (negociabil)

Ultima actualizare: 10 Februarie 2012

SPATIU MOBILAT BIROU – PIATA VICTORIEI format din: 1 birou angajati (35 mp), 1 birou conducere (25 mp), 1 bufet mobilat si dotat cu aparatura elctrocasnica (10mp), 1 hol mobilat (10 mp), 1 baie, 1 debara (aspirator + ustensile curatenie), 2 balcoane (1 cu vederea pe Lascar Catargiu si altul in Piata Victoriei) Suprafata totala 100 mp. AC in fiecare birou, telefon+fax/internet/dolce TV, loc parcare ADP, etaj 10 din 11 in bloc cu paza la poarta. Finisat: gresie, faianta, parchet. Mobila MOBEXPERT

Detalii imobil

Plata in avans 1 luna
Garantie 750 €
Incaperi 3
Strada Iancu de Hunedoara
Suprafata 100 m2
Structura 10/11

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Privind cu fata la cladire: in stanga Palatul Guvernului, in dreapta B-dul Lascar Catargiu, in spate Piata Victoriei

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..