Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Open Space birouri Cotroceni

220 m2, P+1, an constructie: 1980

1.500 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2012

Ofer spre inchiriere in vila renovata situata in Cotroceni, Metrou Eroilor, Str.Dr.Ion Nanu Muscel nr.4, spatiu eleganta birouri la etajul 2, 220mp,1500Euro/luna,format din 2 open-space+ 2 camere separate, terasa, 4 puncte sanitare, pretabil firma de soft,etc.

Bacalete 0730072238/9

Detalii imobil

Incaperi 4
Strada Dr.Ion Nanu Muscel nr.4
Suprafata 220 m2
Structura P+1
Grupuri sanitare 4
Parcare fara
Numar locuri de parcare 4
Numar sali de meeting 2
An constructie 1980
Structura de rezistenta caramida

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

 

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..