Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Dorobanti Bucuresti

489 m2, P+2, an constructie: 2007

5.000 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 13 Ianuarie 2012

IMOBIL DE BIROURI, P+1+2 DIN D+4E, 10 BIROURI, 2 SPATII MARI(NECOMPARTIMENTATE),   2 TERASE, 2  GRUPURI SANITARE PE ETAJ, GRADINA, CENTRALA FIECARE ETAJ, OFICE (FIECARE ETAJ), LIFT, GARAJ 3 MASINI DEMISOL, ALARMA,  CONSTRUCTIE 2007, SE POATE INCHIRIA TOT SAU PE ETAJ.

Detalii imobil

Incaperi 11
Strada Stefan Negulescu
Suprafata 489 m2
Structura P+2
Grupuri sanitare 6
Parcare subterana
Numar locuri de parcare 3
Numar terase 2
An constructie 2007
Clasa birouri B
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor caldura, curent, gaz, gradina, sistem de alarma, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Vecinatati - Mario Plaza, Piata Floreasca


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..