Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Parcul Carol Bucuresti

160 m2, P+2

1.500 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 16 Decembrie 2011

Inchiriez spatiu birouri in vila, zona Parcul Carol.  Etaj 1 , camere de 20 mp, 15 mp, 12 mp, 11 mp, 3 balcoane,  baie, wc serviciu. Bucatarie, terasa 30 mp cu gratar, mansarda open space 66 mp. SU = 160mp. AC +G+F+UM+CT , acces direct din strada , mochetat , renovat nou. Pret 1500 euro/luna. Nu ofer comision la agentii.

Detalii imobil

Plata in avans 2 luni
Garantie 1500 €
Incaperi 6
Strada Cutitul de Argint
Suprafata 160 m2
Structura P+2

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..