Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

AYASH BUSINESS CENTER- Inchirieri spatii birouri

150 m2, P+5, an constructie: 2003

1.500 € / luna (negociabil)
10,00 € / m2 fara TVA

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2011

AYASH BUSINESS CENTER este un complex de afaceri cu spatii de birouri destinate inchirierii, avand suprafete cuprinse intre 150-500mp. Pretul este cuprins intre 8-15 euro/mp.  Pozitionarea este la 10 minute de centrul orasului. Acces stradal, acces tramvai, metrou Grozăveşti, autobuz. Imobile construite conform standardelor Europene. Complexul este format din 5 cladiri noi construite

Facilităţi: lift, apă, instalaţie electrică şi termică, internet, telefon, aer condiţionat, termopane, pază 24h, parcare.

 Preţuri accesibile pentru firmele mari şi mijlocii, multinaţionale.

Detalii imobil

Pret/m2 10,00 € / luna
Incaperi 1
Strada Econom Cezarescu/Vasile Milea
Suprafata 150 m2
Structura P+5
Parcare subterana, supraterana
Servicii administrare, paza
An constructie 2003
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, climatizare, curent trifazic, curte, sistem incalzire, Facilităţi: lift, apă, instalaţie electrică şi termică, internet, telefon, aer condiţionat, termopane, pază 24h, parcare.

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..