Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Et.4

135 m2, 4/p+7, an constructie: 1940

700 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 2 Martie 2012

Blocul este monument istoric, in interior marmura, apart. are dulapuri in perete, sufite, usi de stejar, parchet, aer conditionat, doua intrari, camera de serviciu. Apart. este situat la et.,4

Detalii imobil

Plata in avans 1 luna
Incaperi 4
Strada Splaiul Independentei
Suprafata 135 m2
Structura 4/p+7
Grupuri sanitare 2
An constructie 1940

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Este ultracentral, pe malul Dambovitei, vizavi de Palatul Justitiei, alaturi parcare, curte interioara, balcon, are vedere spre Dambovita, blocul are doua intrari, cea din spate da in centrul vechi

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..