Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Iancului Bucuresti

150 m2, P, an constructie: 2010

990 € / luna (negociabil)
6,60 € / m2 TVA inclus

Ultima actualizare: 21 Martie 2012

IANCULUI , metrou, particular inchiriez spatiu de birou in suprafata de 150 mp, 2 nivele, etajul 2+3) constructie 2010, utilat complet, pentru birouri, 2 grupuri sanitare, bucatarie, intrare separata, 3 locuri de parcare, interfon,climatizare,spatiu pretabil pentru cabinet medical, de avocatura, notarial,activitate comerciala, vizibilitate stradala foarte buna. 18 Nov 11:00 

Detalii imobil

Pret/m2 6,60 € / luna
Incaperi 2
Strada Iancului
Suprafata 150 m2
Structura P
Grupuri sanitare 2
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 3
Numar terase 1
An constructie 2010
Clasa birouri A
Structura de rezistenta Beton
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, centrala telefonica, climatizare, contor gaz, curent, curent trifazic, gaz, interfon, acces internet, senzor de fum, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international, Intrare separata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Toate mijloacele  de transport in comun, centre comercialale, banci, zona cu vad pietonal

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..