Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Rahova Bucuresti

872 m2, P+3, an constructie: 2007

8,03 € / m2 / luna
7.000 € / luna fara TVA

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2012

Inchiriere Cladire birouri P+3 , aproximativ 250 mp / nivel. 

Sistem open space customizabil pe fiecare nivel. Cladirea dispune de generator pentru asigurarea continuitatii activitatii in cazul unei pene de curent. De asemenea la et 3 se afla amenajat un server room cu climatizare independenta si strucutra de date pregatita ptr reteaua interna.Cladirea mai dispune si de o parcare de aprox 350 mp.

Detalii imobil

Pret/m2 8,03 € / luna
Incaperi 3
Strada Progresului / Stan Tabara
Suprafata 872 m2
Structura P+3
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 350
Servicii receptie
An constructie 2007
Clasa birouri A
Facilitati/dotari apa, apometre, canalizare, CATV, centrala telefonica, climatizare, contor gaz, curent, curte, gaz, gradina, interfon, acces internet, senzor de fum, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international, Generator , server room cu climatizare independenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Liberty Center - Stan Tabara

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..