Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu de Birouri

440 m2, P+5, an constructie: 2004

3.080 € / luna (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2011

Locatia este in spatele Hotelului Horoscope fata in fata cu Medlife Unirea, intr-un complex hotelier de 4 stele. Sunt libere 4 nivele din 6 in suprafta de 440 mp utili. Pretul de inchiriere este de 7 eur/ mp. Nivelele sunt si compartimentate si open space. Va asteptam pentru vizionari cu un telefon in prealabil.

Detalii imobil

Plata in avans 1 luna
Garantie 4000 €
Incaperi 10
Strada Calea Serban-Voda
Suprafata 440 m2
Structura P+5
Grupuri sanitare 4
Parcare supraterana
Numar locuri de parcare 1
Numar sali de meeting 2
Numar terase 4
Servicii administrare, paza, receptie, supraveghere video
An constructie 2004
Clasa birouri A
Structura de rezistenta Caramida, beton
Facilitati/dotari apa, canalizare, CATV, centrala telefonica, climatizare, contor caldura, contor gaz, curent, curte, gaz, interfon, acces internet, senzor de fum, sistem de alarma, sistem incalzire, telefon, telefon international

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

In spatele Hotelului Horoscop.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..