Shine Residence

2000 m2, S+P+6, an constructie: 2011

2.500.000 € fara TVA

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Proiectul imobiliar Shine Residence este un proiect de investitii, situat in zona centrala a Bucurestiului, pe strada Vasile Lascar, in imediata apropriere a bulevardului Dacia.
Cladirea va avea o inaltime de S+P+4+5r+6r, cu o suprafata totala de 2000 mp si va contine apartamente de lux, ce pot constitui sediu de companie. La subsolul cladirii exista 5 locuri de parcare. Finisajele vor fi de cea mai buna calitate.

Detalii imobil

Incaperi 20
Strada Vasile Lascar
Suprafata 2000 m2
Structura S+P+6
Grupuri sanitare 30
Parcare subterana
Numar locuri de parcare 6
Numar sali de meeting 15
Numar terase 10
An constructie 2011
Clasa birouri A
Structura de rezistenta Caramida
Facilitati/dotari apa, canalizare, climatizare, contor gaz, curent, gaz, acces internet, senzor de fum, sistem incalzire

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Situat intre b-dul Dacia si Strada Maria Rosetii, imobilul are acces facil la centru Capitalei si beneficiaza de o zona lipsita de zgomotul urban si aglomeratie.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..