Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere spatiu birouri Polona Bucuresti

73.79 m2, P+5, an constructie: 2010

1.000 € / luna TVA inclus

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2011

Cladire noua, an 2010, duplex, parter si mezanin cu suprafata de 73,79mp, 2 camere, 2 bai, o bucatarie. Apartamentul este nemobilat.
Accesul usor, zona linistita, conexiuni bune la mijloacele de transport in comun. Este ideal pentru birouri si este disponibil oricand.

Adresa: Str Polona, nr 45, parter, Sector 1, Bucuresti.

Chiria lunara este de 1,000 Euro TVA inclus, chirie care cuprinde spatiul biroului + suprafete comune (zonele comune din cladire in suprafata de 11,63mp) + mentenanta + 1 loc de parcare.

Pentru vizionare, programul este de luni pana vineri, intre orele 9.00 – 18.00.

Detalii imobil

Incaperi 2
Strada Str Polona
Suprafata 73.79 m2
Structura P+5
Grupuri sanitare 2
Parcare subterana
Numar locuri de parcare 1
Servicii administrare, paza
An constructie 2010
Facilitati/dotari apa, canalizare, CATV, centrala telefonica, climatizare, curent, interfon, acces internet, sistem incalzire, telefon

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Birou situat in imediata vecinatate a sediului Groupama.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..