Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Darza Bucuresti

230 m2, P+1, an constructie: 2011

94.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2012
Rata credit de la 2,427 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vanzare casa - vila, Buftea - Darza, strada Scolii, constructie noua, 2011, structura beton+caramida, P+1, 4 camere, 230 mp construiti, 3 grupuri sanitare, 3 terase, parcare in curte, toate utilitatile: gaze, electricitate + 380V, fosa septica ecologica, put (apa curenta), internet; teren: 696mp,

Imobilul beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica, balustrade (scara interioara), gratar, curte amenajata, gard din lemn (structura metalica + beton), foisor lemn, pomi fructiferi, gazon, posibilitate piscina, instalatii electrice si sanitare + obiecte

Detalii imobil casa 4 camere Darza Bucuresti

Pret/m2 408,70 €
Camere 4
Strada Stejarului
Suprafata 230 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 696 m2
Deschidere 15
Amprenta la sol 163m2
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Localitate cu o zona de case / vile noi in plina dezvoltare, cu un acces rapid la mijloacele de transport in comun din zona: maxi taxi si tren, dar si la centrele comerciale din zona: Lidl, Plus, magazine; posibilitate intrare Darza pe 3 cai de acces: Bucuresti - Ploiesti, Mogoasoaia si Chitila; la 20 km de Universitatea Bucuresti, la 15 km de intrarea in Bucuresti, la 2km de Studiourile Media Pro Buftea, la 2 km de Universitatea Hurmuzaki, apropiere de Lacul Crevedia, Padurea Stirbei, teren de fotbal sintetic, Hotel de 4 stele in imediata apropiere, Spitalul Buftea.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..