Ansambluri Rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Casa, 4 camere

Vanzare casa 4 camere Darza Bucuresti

230 m2, P+1, an constructie: 2011

94000 € (negociabil)

TVA inclus

Rata credit de la 387 € / luna.

Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare : creditul Habitat se acorda in Euro, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante.

Contacteaza proprietarul

Vanzare casa - vila, Buftea - Darza, strada Scolii, constructie noua, 2011, structura beton+caramida, P+1, 4 camere, 230 mp construiti, 3 grupuri sanitare, 3 terase, parcare in curte, toate utilitatile: gaze, electricitate + 380V, fosa septica ecologica, put (apa curenta), internet; teren: 696mp,

Imobilul beneficiaza de urmatoarele imbunatatiri: gresie, faianta, parchet, usa metalica, balustrade (scara interioara), gratar, curte amenajata, gard din lemn (structura metalica + beton), foisor lemn, pomi fructiferi, gazon, posibilitate piscina, instalatii electrice si sanitare + obiecte

Ai loc pentru pasiunile tale in casa noua, cu BRD! Aplica si castiga!

Detalii imobil

Pret/m2 409 €
Camere 4
Strada Stejarului
Suprafata 230 m2
Structura P+1
Bai 3
Suprafata teren 696 m2
Deschidere 15
Amprenta la sol 163m2
Centrala termica gaz
Material Beton, Caramida
Stare proprietate noua
An constructie 2011
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Fotografii


Vezi toate fotografiile

Pozitionare pe harta

Localitate cu o zona de case / vile noi in plina dezvoltare, cu un acces rapid la mijloacele de transport in comun din zona: maxi taxi si tren, dar si la centrele comerciale din zona: Lidl, Plus, magazine; posibilitate intrare Darza pe 3 cai de acces: Bucuresti - Ploiesti, Mogoasoaia si Chitila; la 20 km de Universitatea Bucuresti, la 15 km de intrarea in Bucuresti, la 2km de Studiourile Media Pro Buftea, la 2 km de Universitatea Hurmuzaki, apropiere de Lacul Crevedia, Padurea Stirbei, teren de fotbal sintetic, Hotel de 4 stele in imediata apropiere, Spitalul Buftea.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-257389
Introdus la data de: 26 Aprilie 2012
Verificat ultima data: 9 Octombrie 2012
Numar vizualizari: 2704
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi unice fara duplicate

  • 9.193 anunturi de la particulari
  • 12.664 anunturi de la agentii recomandate
Oferta pentru ANSAMBLURI rezidențiale
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..