Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 4 camere Central Pantelimon

120 m2, parter + M, an constructie: 2005

38,000 € (negociabil)

Rata credit de la 633 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.
vanzare casa 4 camere Central Pantelimon vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 1 vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 2 vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 3 vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 4
vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 5 vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 6 vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 7 vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 8 vanzare casa 4 camere Central Pantelimon - image 9
Vezi toate fotografiile

Zona PRIMARIE, MEGA IMAGE.URGENT CASA DE VANZARE.PLECAM DIN LOCALITATE.Imobilul este disponibil imediat, beneficiaza de put, gaze, electricitate, apa si canalizare. Acoperisul este din tabla, casa beneficiaza de izolatie termica la exterior, constructie BCA,doua camere au izolatie termica si la interior, gard, porti. Mansarda este neamenajata. Dotarile includ: usi din termopan, gresie, faianta, parchet laminat, tavane false, cablu tv,internet,telefon,


Detalii imobil casa 4 camere Central Pantelimon

Camere 4
Strada Zona MEGA IMAGE-PRIMARIE
Suprafata 120 m2
Structura parter + M
Bai 1
Suprafata teren 200 m2
Deschidere 10
Amprenta la sol 81m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz
Material BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2005
Anul finalizarii constructiei 2005
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea pietris
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta

Imobilul se afla situat la 5 minute de Primaria Pantelimon si la 7 minute de centru, Politie, Biserica, piata. In apropiere se gasesc doua scoli, 2 gradinite, la aprox 3km Cora Pantelimon si Sellgros, la 15 min de mers pe jos lacul,parcul si restaurantul Lebada. Mijloace de transport in comun: maxi-taxi 547, 146.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-2399
Anuntul: Vanzare casa 4 camere Central Pantelimon
Introdus la data de: 19 Ianuarie 2014
Verificat ultima data: 24 Aprilie 2014
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.909 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.413 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..