Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti

291 m2, 2, an constructie: 2008

220.000 € (negociabil) TVA inclus

Ultima actualizare: 14 Aprilie 2013
Rata credit de la 5,724 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vila a fost finalizata in 2008 si este situata pe malul lacului Balotesti cu o deschidere de 24 m la lac ,malul fiind betonat pe toata deschiderea si 20 m la strada asfaltata cu gard din beton placat cu piatra de rau. Este formata din P+1+M. 6 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 2 balcoane, 1 terasa. Arie utila 291 mp. Arie construita la sol 97 mp. Constructia este realizata din stalpi si grinzi din beton armat cu zidarie de BCA (35 cm). Termoizolatie exterioara (poliester 5 cm) si izolatie interioara cu vata minerala (10 cm) cu rigips. Acoperis - Lindab. Incalzirea centrala pe gaze (1x24kw + 1x36kw). Alimentarea cu apa prin put propriu cu statie de pompare si dedurizator. Canalizare - fosa septica ecologica. Alimentarea cu energie electrica 380V. Pe zona de deschidere la lac este situat un foisor de 40 mp cu barbeque. In spatele casei se afla o magazie din beton in suprafata de 30 mp.casa este semimobilata si utilata .

Detalii imobil casa 6 camere Balotesti Bucuresti

Pret/m2 756,01 €
Camere 6
Strada BROSCARI
Suprafata 291 m2
Structura 2
Bai 3
Deschidere 24
Amprenta la sol 94m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz, electrica
Material Beton, BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Vecinatati imobil: scoala, gradinita, politie, magazine, biserica, mijloace de transport. Locatia este situata la 10 minute de DN1.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..