Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti

291 m2, 2, an constructie: 2008

220,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 5,110 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 1 vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 2 vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 3 vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 4
vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 5 vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 6 vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 7 vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti - image 8
Vezi toate fotografiile

Vila a fost finalizata in 2008 si este situata pe malul lacului Balotesti cu o deschidere de 24 m la lac ,malul fiind betonat pe toata deschiderea si 20 m la strada asfaltata cu gard din beton placat cu piatra de rau. Este formata din P+1+M. 6 camere, 3 bai, 1 bucatarie, 2 balcoane, 1 terasa. Arie utila 291 mp. Arie construita la sol 97 mp. Constructia este realizata din stalpi si grinzi din beton armat cu zidarie de BCA (35 cm). Termoizolatie exterioara (poliester 5 cm) si izolatie interioara cu vata minerala (10 cm) cu rigips. Acoperis - Lindab. Incalzirea centrala pe gaze (1x24kw + 1x36kw). Alimentarea cu apa prin put propriu cu statie de pompare si dedurizator. Canalizare - fosa septica ecologica. Alimentarea cu energie electrica 380V. Pe zona de deschidere la lac este situat un foisor de 40 mp cu barbeque. In spatele casei se afla o magazie din beton in suprafata de 30 mp.casa este semimobilata si utilata .


Detalii imobil casa 6 camere Balotesti Bucuresti

Pret/m2 756 €
Camere 6
Strada BROSCARI
Suprafata 291 m2
Structura 2
Bai 3
Deschidere 24
Amprenta la sol 94m2
Mansarda DA
Centrala termica gaz, electrica
Material Beton, BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Pozitionare pe harta

Vecinatati imobil: scoala, gradinita, politie, magazine, biserica, mijloace de transport. Locatia este situata la 10 minute de DN1.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-22480
Anuntul: Vanzare casa 6 camere Balotesti Bucuresti
Introdus la data de: 14 Aprilie 2013
Verificat ultima data: 14 Aprilie 2013
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 10.323 anunturi imobiliare de la particulari
  • 21.920 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..