Vanzare apartament 2 camere Ferentari Bucuresti

42 m2, 3/4, an constructie: 1980

62.500 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,629 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este situat intr-un bloc linistit, fara locatari problema, are vedere si intrare stradala si se vinde utilat cu gresie si faianta, parchet laminat, instalatii electrice, sanitare si de incalzire noi (inclusiv centrala termica), apometre, finisaje si materiale la alegerea clientului. Apartamentul dispune de retea proprie de gaze si are balconul izolat termic.

Detalii imobil apartament 2 camere Ferentari Bucuresti

Pret/m2 1.488,10 €
Camere 2
Strada Tunsu Petre
Suprafata 42 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2008
Material Beton
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul are piata agroalimentara la 5 minute distanta, scoala si gradinita in apropiere, magazine de cartier etc. Mijloace de transport in comun: autobuze, tramvai.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..