Momentan se lucreaza la functionalitatea site-ului si e posibil ca unele functionalitati sa intampine probleme. Ne puteti contacta pe contact@magazinuldecase.ro

Vanzare apartament 2 camere Tunari Bucuresti

80 m2, P+1, an constructie: 2008

80.000 €

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2010
Rata credit de la 2,202 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

In Complex Rezidential apartamente de  2, 3 camere si vile, 2 camere -  82 mp, in bloc sau vila, compus din: dining room cu bucatarie americana, mobilate si utilate complet (Set Franke - frigider, masina spalat vase), living room (canapea, fotoliu, masa TV set cu Samsung LCD - 81cm), dormitor (pat de 2 persoane din lemn de stejar, dulap cu 4 usi, comoda + oglinda), curte proprie ( mobilier gradina de 4 persoane Sisteme de incălzire cu gaze naturale Sistem de incălzire cu centrală termică individuală Detector de scurgeri de gaze in bucătarii Sisteme de alarmă anti-incendiu cu buton pe holuri Izolaţie termică, fonică şi Hidroizolaţie Izolare termică, fonică si hidroizolaţie Geamuri duble şi tâmplarie PVC   Podele Podele cu placi de lemn. Podele ceramice sau din granit Bucătarii Dulapuri din PVC laminat, blaturi laminate Băi Faianţă de cea mai bună calitate şi instalaţii sanitare moderne Aer conditionat 2 aparate aer conditionat   ·  Piscina ·  Gradinita – program prelungit ·  Supermarket ·  Teren de sport ·  Centru fitness (din toamna) ·  Restaurant (din toamna)

Detalii imobil apartament 2 camere Tunari Bucuresti

Camere 2
Strada Sos de Centura
Suprafata 80 m2
Etaj P+1
Bai 1
Stare proprietate noua
An constructie 2008
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

·   Piata Aviatorilor: 10Km ·   Piata Victorei: 13,5Km ·  Scoala Americana: 2.5Km ·  Aeroport Henri Coanda, Otopeni – 6 km ·  Baneasa Shopping Area – 4km ·  Metrou (Pipera) – 3.5km Complexul este situat in zona noua de nord a Bucurestiului, pe Sos de Centura.

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..