Vanzare apartament 3 camere Floreasca Bucuresti

65 m2, 2/4, an constructie: 1961

125.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 3,252 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat iar dotarile includ: aer conditionat (2), apometre, usa metalica, gresie, faianta, parchet masiv, tavan fals, spoturi, cablu tv, internet, telefon, balcon inchis cu pvc termopan si unit cu dormitorul, toate instalatiile si obiectele sanitare au fost schimbate.

Detalii imobil apartament 3 camere Floreasca Bucuresti

Pret/m2 1.923,08 €
Camere 3
Strada Str. Banu Antonache
Suprafata 65 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Terase, balcoane 1
An renovare 2004
Material Beton, Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 1961
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul se afla situat intr-o zona linistita, cu verdeata si vecini linistiti, din imediata apropiere a Parcului Floreasca, Piata Floreasca si Spring Time.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..