Vanzare garsoniera Panduri Bucuresti

30 m2, 6/8, an constructie: 1993

53.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Imobilul este disponibil pentru mutare imediata si are toate actele la zi. Beneficiaza de un balcon inchis cu cornier si geam clasic si are vedere fata. Garsoniera a fost recent zugravita si include urmatoarele dotarile: gresie pe jos (in camera, bucatarie, hol, baie), faianta, usa metalica, cablu, internet si telefon. Instalatiile sanitare si obiectele sanitare au fost schimbate in anul 2008, la fel ca si instalatia electrica schimbata impreuna cu panoul electric. Blocul dispune de interfon si este supravegheat video non-stop.

Detalii imobil garsoniera Panduri Bucuresti

Pret/m2 1.766,67 €
Camere 1
Strada Str. Iovita
Suprafata 30 m2
Etaj 6/8
Terase, balcoane 1
An renovare 2009
Material Beton, BCA
Stare proprietate renovata
An constructie 1993
Compartimentare decomandat
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul se afla situat vis-a-vis de Spitalul Panduri, la 3 minute distanta de statia RATB (linii de autobuze, troleibuze, tramvaie) si la doua statii de metrou Eroilor. In apropiere se gasesc: o scoala si o gradinita, un spital, un mini-market non stop, numeroase sedii de banci, supermarketurile Primavara si Mega Image - la o statie, mall-ul Afi Cotroceni -la 10 minute, Parcul Romniceanu si alte cateva parculete intre blocuri. Principalele puncte de interes ale zonei sunt: Hotelul Marriott, Palatul Parlamentului, Academia Militara Tehnica si Monitorul Oficial.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..