Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Vanzare garsoniera Panduri Bucuresti

30 m2, 6/8, an constructie: 1993

53,000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 1,231 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare garsoniera Panduri Bucuresti vanzare garsoniera Panduri Bucuresti - image 1 vanzare garsoniera Panduri Bucuresti - image 2 vanzare garsoniera Panduri Bucuresti - image 3 vanzare garsoniera Panduri Bucuresti - image 4
vanzare garsoniera Panduri Bucuresti - image 5 vanzare garsoniera Panduri Bucuresti - image 6

Imobilul este disponibil pentru mutare imediata si are toate actele la zi. Beneficiaza de un balcon inchis cu cornier si geam clasic si are vedere fata. Garsoniera a fost recent zugravita si include urmatoarele dotarile: gresie pe jos (in camera, bucatarie, hol, baie), faianta, usa metalica, cablu, internet si telefon. Instalatiile sanitare si obiectele sanitare au fost schimbate in anul 2008, la fel ca si instalatia electrica schimbata impreuna cu panoul electric. Blocul dispune de interfon si este supravegheat video non-stop.


Detalii imobil garsoniera Panduri Bucuresti

Pret/m2 1767 €
Camere 1
Strada Str. Iovita
Suprafata 30 m2
Etaj 6/8
Terase, balcoane 1
An renovare 2009
Material Beton, BCA
Stare proprietate renovata
An constructie 1993
Compartimentare decomandat
Parcare comuna

Pozitionare pe harta

Imobilul se afla situat vis-a-vis de Spitalul Panduri, la 3 minute distanta de statia RATB (linii de autobuze, troleibuze, tramvaie) si la doua statii de metrou Eroilor. In apropiere se gasesc: o scoala si o gradinita, un spital, un mini-market non stop, numeroase sedii de banci, supermarketurile Primavara si Mega Image - la o statie, mall-ul Afi Cotroceni -la 10 minute, Parcul Romniceanu si alte cateva parculete intre blocuri. Principalele puncte de interes ale zonei sunt: Hotelul Marriott, Palatul Parlamentului, Academia Militara Tehnica si Monitorul Oficial.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

ID anunt: MDC-15672
Anuntul: Vanzare garsoniera Panduri Bucuresti
Introdus la data de: 18 Martie 2010
Verificat ultima data: 29 Martie 2010
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.954 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.457 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..