Vanzare casa 6 camere Domenii Bucuresti

226 m2, parter, an constructie: 1938

345.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 8,997 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este disponibil pentru mutare la maxim o luna de la vanzare, are toate actele facute, vedere stradala cu deschidere 9m, are o suprafata utila de 165mp, acoperis Lindab, izolatie termica exterioara, curte pavata, iar dotarile includ: aer conditionat, apometru, usi din lemn de stejar masiv la intrari, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, cablu tv, internet, telefon, alarma.

In anul 2000 imobilul a fost consolidat, renovat -la caramida- si extins, fiind inlocuite instalatiile sanitare, electrice si de incalzire, obiectele sanitare si usile de interior.

Doar in perioada 23-29.11.2009 pretul este de 345.000 euro net de la 390.000 euro (toate comisioanele si spezele notariale, impozitul pe tranzactie revin cumparatorului).

Detalii imobil casa 6 camere Domenii Bucuresti

Pret/m2 1.526,55 €
Camere 6
Strada Str. Caraiman
Suprafata 226 m2
Structura parter
Bai 4
Amprenta la sol 80m2
An renovare 2000
Material Beton, Caramida
Stare proprietate renovata
An constructie 1938
Compartimentare decomandat
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul se afla in spatele parcului Copilului, intre Bd. Mihalache si Grivita, si are in apropiere o scoala, pe strada doua gradinite, la doi pasi piata Domenii si doua supermarketuri Angst.

Mijloace de transport in comun: autobuzele 300, 205, 105, tramvaie, troleibuze, metrou.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..