Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov

180 m2, P+1, an constructie: 2010

130,000 € (negociabil) TVA inclus

Rata credit de la 3,019 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: Creditul pentru Locuinta se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont OTP Bank.
vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 1 vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 2 vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 3 vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 4
vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 5 vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 6 vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 7 vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 8 vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov - image 9
Vezi toate fotografiile

Imobilul este disponibil in 30 de zile de la vanzare, are toate actele facute, vedere stradala cu deschidere la strada principala 25m si la strada secundara 20m, beneficiaza de put, fosa septica, gaze, electricitate,tel.romtelecom,net,sistem de alarma,sistem de supraveghere video, acoperis tip Lindab, izolatie termica cu polistiren de 10cm si tencuiala decorativa la exterior,izolatie termica cu vata minerala casarata la interior, gard, porti, alei betonate, curte amenajata,pomi fructiferi pe rod, instalatii electrice,instalatii sanitare,centrala termica cu boiler incorporat de 60 l....La cerere, pun la dispozitie si foto inca de la fundatie pana la finalizarea constructiei.


Detalii imobil casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov

Pret/m2 722 €
Camere 5
Strada Str. Garii
Suprafata 180 m2
Structura P+1
Bai 2
Suprafata teren 500 m2
Deschidere 25
Amprenta la sol 90m2
Centrala termica gaz
Material Beton, BCA
Stare proprietate noua
An constructie 2010
Anul finalizarii constructiei 2009
Compartimentare decomandat
Utilitati apa, gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Canalizare Fosa septica
Parcare privata

Variante schimb

Schimb cu casa sau apartament, astept oferte.

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta

Imobilul se afla situat la 500m de soseaua de centura, cu acces atat prin centura cat si prin Jilava, are in apropiere o scoala, o gradinita, cateva magazine si o piata, statie de autobuz 171, maxi taxi, iar la mica distanta, cu acces facil se gasesc Metro, Carefour, Sellgros, Praktiker, Hornbach,Dedeman.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-14301
Anuntul: Vanzare casa 5 camere Jilava Comune/sate Ilfov
Introdus la data de: 30 Iulie 2009
Verificat ultima data: 4 Iunie 2013
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 13.008 anunturi imobiliare de la particulari
  • 22.468 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..