Vanzare apartament 3 camere 13 Septembrie Bucuresti

80 m2, 1/4, an constructie: 1988

90.000 € TVA inclus

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,330 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Imobilul este disponibil pentru mutare la sfarsitul lunii Aprilie 2009, are toate actele facute, vedere mixta, are balconul inchis cu geam termopan, iar dotarile includ: apometre, repartitoare, cablu tv, internet, telefon. In anul 2008 au fost puse geamurile termopan si inlocuite instalatiile de incalzire. Apartamentul se vinde cu bucataria mobilata, si optional (+5000euro) mobilat.

Detalii imobil apartament 3 camere 13 Septembrie Bucuresti

Pret/m2 1.125,00 €
Camere 3
Strada Str. Lt. Col. Marinescu Constantin
Suprafata 80 m2
Etaj 1/4
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 1
Material Beton, BCA
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1988
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri tamplarie termopan
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobilul se afla situat in zona Drumul Sarii, intr-o zona linistita, verde, cu trafic redus, are in apropiere liceul Ion Sarbu, la o statie distanta parcul Academia Militara, supermarketul Primavara si piata Prosper.

Mijloace de trasport in comun: trolebuze, autobuze.

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..