Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 4 camere Lacul Tei Bucuresti

115 m2, 1/2, an constructie: 1940

120.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2014
Rata credit de la 3,128 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Ap 4 cam +1 cam mansarda inchiriata, in vila de 2 etaje ,situat la et.1, stradal, vedere mixta, 2 intrari, 2 balcoane, 2 pivnite, termopan bucat.+ baie, g, f, jaluzele lemn, parchet masiv, 2 aer conditionat, centrala termica si calorifere aluminiu, tel., internet, cablu tv, interfon, expertizata seismic- fara probleme. Ap este cu Legea112, am hotarare definitiva si irevocabila din 2006, acte primarie, prefectura etc. ptr vanzare. Eventual schimb cu casa sau ap 2 cam in zona + diferenta. Ofer comision la vanzare 5000 euro. Pretabil birou notarial -nu este in zona, clinica stomatologica sau medicala, sediu firma etc. URGENT . Plec din tara. Silviu 0727600290 / 0786106106  

Detalii imobil apartament 4 camere Lacul Tei Bucuresti

Pret/m2 1.043,48 €
Camere 4
Strada Teiul Doamnei
Suprafata 115 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1940
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala proprie
Parcare comuna

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament 2 camere
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

In zona este Parcul TEI si PLUMBUITA, gradinita, scoala la 250m, Fac de Constructii, Kaufland si Bucur Obor-piata, spital, banci,compex comercial etc

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..