Agentii recomandate
Ansambluri rezidentiale

Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti

42 m2, p/3, an constructie: 1986

29,000 € (negociabil)

Rata credit de la 483 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Urmatoarele ipoteze au fost luate in considerare: creditul Prima Casa se acorda in Lei, pe o durata de 30 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante, pentru venituri domiciliate in cont BCR.
vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 1 vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 2 vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 3 vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 4
vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 5 vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 6 vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 7 vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 8 vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti - image 9
Vezi toate fotografiile

Garsoniera frumoasa mare, ideala pentru un cuplu tanar, la 35 de minute de unirii cu masina personala, magazine in apropiere, pizzerie, banca,etc. Suprafata 40mp, transformata in 2 camere, bucatarie amenajata in balcon inchis cu termopan, an constructie 1986, renovata 2012, centrala, acte complete, pret negociabil.


Detalii imobil garsoniera Bragadiru Bucuresti

Camere 1
Strada Ficusului
Suprafata 42 m2
Etaj p/3
Stare proprietate renovata
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta

Parc de agrement cu lac si plaja, piscina si terase la 3-4 minute de mers pe jos.

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

ID anunt: MDC-281054
Anuntul: Vanzare garsoniera Bragadiru Bucuresti
Introdus la data de: 18 Noiembrie 2013
Verificat ultima data: 18 Noiembrie 2013
Adauga anunt la favorite

Un cont de utilizator va fi creat pe adresa de email introdusa de dumneavoastra. Cu ajutorul acestui cont veti avea acces la toate modificarile aparute in anunturile selectate de dumneavoastra ca si favorite. Apasand butonul “Salveaza” sunteti de acord cu termenii si conditiile.

Anunturi imobiliare unice

  • 12.071 anunturi imobiliare de la particulari
  • 20.987 anunturi imobiliare de la agentii
Oferta pentru ANSAMBLURI REZIDENTIALE
Oferta pentru AGENTII IMOBILIARE
Oferta vanzare pentru PROPRIETARI
Oferta inchiriere pentru PROPRIETARI
Magazinuldecase.ro se incarca..